kowetdigihome

Een kleine financiele bijdrage voor het forum

kowetdigihome有0個贊助者。

聲明 荷蘭文

Het GA Eagles Digi-supportershome, of kortweg het forum voor supporters van Go Ahead Eagles en andere belangstellenden bestaat al circa 20 jaar. Mocht je met een kleine gift bij willen dragen (crowd-funding) dan hartelijk dank daarvoor namens het gehele forum.

Het forum voorziet, zo blijkt na een korte inventarisatie, nog steeds in een behoefte om gezamenlijk ideeën en nieuws en geruchten uit te wisselen over Go Ahead Eagles.

Het wordt geheel vrijwillig en belangeloos onderhouden en gefinancierd door Michiel Zandbelt die dat met veel plezier deed en doet.

Mocht je niettemin je blijk van waardering hierover willen uitdragen door het geven van een kleine financiële bijdrage dan kun je dat hier via Liberapay doen. Het systeem is ingesteld op periodieke donaties, maar je kan uiteraard ook de instelling op jaarlijks zetten en de donaties op elk moment stoppen waardoor je bv een eenmalige gift hebt gedaan.

Voel je niet verplicht, maar mocht je een stukje bij willen dragen met deze crowd-funding dan hartelijk dank daarvoor namens het gehele forum.

Michiel.

已連結的帳號

kowetdigihome在其他平台擁有以下帳號:

記錄

kowetdigihome於2 年前加入。

每週收入 (歐元)

每週贊助人的數目